Talvi on ihana vuodenaika. Talvi alkaa synkkänä harmaana, märkänä. Vettä sataa päivitäin ja joulua odotetaan kun valon juhlaa ikään.

Sitten joulu tuli ja meni. Hups. Miten taas kävi näin?

Tammikuu, hiihtokilpailuja ja töitä, töitä, töitä.

Helmikuu hiihtokilpailuja, töitä, töitä ja talviloma. Tästä on paakko kertoa tarkemmin. Talvilomalla Isto oli töissä koko viikon, mutta me Onnin kanssa nautimme lomasta. Hassua, tuntui jotenkin väärältä kirjoittaa, että me nautimme lomasta. Oliko meillä oikeus nauttia lomasta? Olihan se kurja juttu, että Isto ei voinut pitää lomaa, mutta elämä on. Ehkä pitäisi opetella olemaan syyllistymättä jokaisesta asiasta. Onnilla oli vähän nuhaa mutta silti me hiihtelimme retkiä siellä ja täällä. Kivoin retki oli kun hiihdimme Valkealasta Kouvolaan ja takaisin. Ihanat ladut. Pitkiä suoria tasaisia pätkiä, hyviä loivia nousuja ja helppoja laskuja. aurinko paistoi ja muitakin hiihtäjiä oli sopivasti liikkeellä. Hiihtelimme myös omalla pellolla ja metsässä. Isto oli tehnyt meille moottorikelkalla kivat reitit ja niitä me hiihtelimme. Talvilomaan sattui myös talven kovimmat kisat. Joutsassa Onni teki huiman hiihdon sijoittuen toiseksi ja Exel-hiihdoissa Onni tuli kolmanneksi. 

Nyt on j maaliskuu. On jo ylitetty maaliskuun puoliväli. Eilen kävimme siivoamassa mökin. Isto imuroi hiihrenkakat pois ja matot jäivät ulos tuulettumaan. Avantokin tehtiin. Nyt aamusta käyn  vielä vähän lämmittässä ja pesemässä lattiat. Tänään on tarkoitus lähteä mökille yöksi. Kivaa. 

Vähän tahmeasti lähtee käyntiin tämä blogi-kirjoittelu, mutta kyllä minä vielä vauhtiin pääsen.