Huh, mikä päivä!

Takana rankka viikko, kuopuksen konsertti ja muita henkisesti ja fyysisesti erittäin raskaita juttua. Mietin, että mitä voisin tehdä? Jollakin pitäisi saada keho ja mieli palauteltua normitilaan. Muistin hyvän vanhan konstin, tai saattaa se monelle muulle olla ihan uusikin juttu.

Aktiivinen palautus. Lepoa mielelle ja keholle aktiivisella toiminnalla.

Ylös sohvalta, lähimmät ulkovaatteet päälle mitkä sattuivat käteen. Ei väliä miltä näyttää kunhan pääsee vaan ovesta ulos. Rennosti!

Näin meillä tänään: mies starttasi ruohonleikkurin, minä etsin jalkapallon ja  poika laittoi maalivahdin hanskat käteen. Homma eteni siten, että poika oli maalissa ja me miehen kanssa vuorottelimme pallon potkijoina ja ruohon leikkaajina.Ruohleikkuri on ns. työnnettävä malli, jossa ei ole edes vetäviä etupyöriä. Välillä heiteltiin kahvakuulaa nurmikolle, kuka sai pisimmät heitot, ja juostiin talon ympäri ihan vaan huvikseen. Nurmenleikkuun jälkeen poika veti rekkitangolla muutamat leuanvedot ja pari muutakin temppua sekä juoksi Kalliorinteen ylös/alas toimittaen pienia hakureissuja, saksia, harsoa, rautakangia, keppiä yms.Minä lannoitin alppiruusut ja katajat. Yhdessä vielä peitettiin harsoilla perunapenkit, (huikeat kahdeksan perunan taimea!) Miehet potkivat vielä jalkapalloa siten, että syöttelivät toisilleen, mutta ei saanut syöttää ns. jalkaan vaan piti syöttää ohi. Vastaanottaja otti aina tiukan spurtin pallon perään ettei se vieri alas Kalliorinteeltä :D. Puolitoista tuntia ja punaiset posket ja hikiset vaatteet.Hauskaa ja kivaa.

Sauna ja hotvenytykset, joku tosin sanoo ettei saunassa saa venytellä, mutta olen niin tehnyt koko ikäni ja teen niin vastakin. Nyt on rento olo, hyvä mieli ja huomista on kiva odotella.

Näillä mennään: huomenna juoksuhousut jalkaan ja numerolappu rintaan.